15
2015
نرم افزار های شبيه سازی شبکه و نحوه نصب کردن و کار با آنها- قسمت دوم
X يك محيط گرافيكي پنجره اي براي يونيكس و لينوكس می باشد. براي تنظيم X كارهاي زير را بايد انجام دهيد:
- برنامه تشخيص و شناسايي به هنگام نصب (Probe) صفحه نمايش و كارت ويدئويي را شناسايي و درايور مناسب براي آن انتخاب ميكند. فقط توجه كنيد كه درست عمل كرده باشد.
- كادر بررسي موجود در مقابل مقدار صحيح حافظه كارت ويدئويي را علامت بزنيد.
- مشخصات موجود را با دكمه Test كنترل كنيد.
براي آغاز به كار اتوماتيك X به هنگام راه اندازي، جلوي Graphical Login علامت بزنيد. در اينصورت هميشه بلافاصله بعد از Login (ورود به سيستم) صفحه X ظاهر ميشود. توصيه ميكنيم براي ورود، حالت گرافيكي را انتخاب نكنيد. زيرا فراگيري كار با محيط شِل (دستوردهي متني) قبل از استفاده از محيط گرافيكي، مهم می باشد. نگران اين موضوع نباشيد زيرا ميتوان در هنگام كار در محيط متني با فشار دادن دكمه هاي Ctrl و Alt و F7 به طور همزمان به محيط گرافيكي رفت. لازم به ذكر است كه محيط گرافيكي توسط برنامه GNOME ارائه ميشود. لذا در هنگام نصب بسته هاي نرم افزاري، بسته نرم افزاري GNOME را حتماً نصب كنيد. به محيط متني لينوكس Console mode نيز ميگويند.
نكته: اگر سيستم X را در زمان نصب لينوكس نصب كرده باشيد، ميتوانيد از قابليتهاي گرافيكي آن محيط استفاده كنيد. ولي اگر X را در زمان نصب لينوكس نصب نكرده باشيد و مايل به استفاده از سيستم X باشيد، بايد از CD نصب استفاده كنيد و لينوكس را مجدداً نصب كنيد كه كاري دردسر ساز است.
قطعاً روشهاي ديگري هم براي نصب X وجود دارد. ولي يك فرد تازه كار شايد مايل به استفاده از اين روشها نباشد. چرا كه نصب مجدد لينوكس ميتواند راحتتر باشد. اگر سيستم X را از قبل نصب كرده باشيد ولي اجازه اجراي اتوماتيك آن را نداده باشيد، به صورت زير ميتوانيد اين سيستم را به راه اندازيد:
در پاي اعلان شل (محيط متني) تايپ كنيد:
Start X
بدين ترتيب Xwindows شروع به كار ميكند. البته براي انجام اين كارها، بايد تحت عنوان root به سيستم وارد شويد. براي Logout كردن از X مكان نماي خود را روي صفحه GNOME بياوريد و سپس روي دكمه Main Menu با دكمه چپ ماوس كليك كنيد تا پنجرهاي شامل عبارتهايي مثل Applications ، utilities و games ظاهر شود. حالا مكان نماي ماوس را روي عبارت Logout ببريد. يك پنجره ديگر ظاهر ميشود كه از شما ميپرسد آيا مطمئنيد كه ميخواهيد از سيستم X خارج شويد؟ روي yes كليك كنيد تا به اعلان شل اوليه برگرديد. اگر يكبار ديگر خواستيد كه سيستم X را اجرا كنيد، مجدداً Statrt X را تايپ كنيد.
تبريك! شما توانسته ايد سيستم عامل لينوكس را بر روي كامپيوتر خود نصب كنيد.
با همه اين توضيحات اگر نتوانستيد به طور صحيح لينوكس را نصب كنيد و يا پاراتيشن ها ذهنتان را مشوش كرد، سعي كنيد با انتخاب ايستگاه كاري (Work station) مسير نصب را طي كنيد. اين روش راحتتر می باشد.
بعد از نصب سيستم عامل لينوكس، حال ميخواهيم با آن كار كنيم. وقتي كامپيوتر راه اندازي ميشود در صورت تنظيم مناسب LILO ميتوانيد در ابتداي راه اندازي يكي از سيستمهاي عامل كه يكي لينوكس و ديگري سيستم عامل ديگري مانند ويندوز مي باشد را انتخاب كنيد. البته اگر تنظيمات را طوري انجام دادهايد كه كامپيوتر با ديسكت راه اندازي شود، ميتوانيد با گذاشتن آن ديسكت كامپيوتر را راه اندازي كنيد. حال با فرض اينكه سيستم عامل لينوكس را انتخاب كرده باشيد، در ابتداي راه اندازي يك سري كلمات و پيامها روي صفحه ظاهر ميشود و به سرعت به طرف بالا حركت ميكند. مزيت عمده لينوكس نسبت به ويندوز همين پيامها است. چرا كه اين پيامها دقيقاً به شما ميگويد كه چه رخ ميدهد و هر پردازشي آيا موفقيت آميز بوده يا خير. اگر در هنگام راه اندازي سيستم عامل ويندوز مشكلي پيش آيد، شما نميتوانيد بفهميد چه اشتباهي رخ داده و اين مشكل را چگونه رفع كنيد. در حالي كه در لينوكس ميتوانيد با دنبال كردن نوشتههايي كه ظاهر ميشوند پردازشها را تعقيب كنيد و مشكل پيش آمده را حل نماييد و يا سيستم را سريعتر و كاراتر سازيد.
بعد از اينكه سيستم عامل لينوكس راه اندازي شد به قسمت Login ميرسيد. در اين قسمت بايد براي ورود به سيستم User name و Password را وارد كنيد. سپس بسته به نوع تنظيمات زمان نصب مستقيماً وارد محيط X (محيط گرافيكي) و يا محيط متني لينوكس(shell) ميشويد. در صورت وارد شدن به محيط گرافيكي ميتوانيد براي وارد شدن به محيط متني از كليدهاي Ctrl+Alt+F1 (يا هر كليد تابعي ديگري غير از F7) استفاده كنيد تا ترمينال مجازي (Virtual terminal) باز شود.
ترمينال مجازي ابزاري مفيد است كه ميتوان در لينوكس از آن استفاده كرد. لينوكس نه تنها سيستمي چند كاربره است، بلكه چند كاربر با يك كامپيوتر همزمان ميتوانند كار كنند. به اين منظور ميتوان تعدادي ترمينال به كامپيوتر متصل كرد و يا از ترمينال مجازي استفاده نمود. براي استفاده از ترمينال مجازي، كليدهاي Alt+F(1-12) را فشار دهيد. يعني فشردن كليد Alt با هر كدام از كليدهاي تابعي درست می باشد. (مي توانيد به هر تعداد ترمينال مجازي كه سيستم پشتيباني مي كند، برويد). در اينصورت با يك صفحه براي ورود (Login) به عنوان يك كاربر جديد مواجه ميشويد. ميتوانيد چند بار با نام خودتان وارد شويد و يا كاملاً به عنوان يك كاربر ديگر وارد شويد. اگر در محيط X حضور داريد، با فشردن كليدهاي Ctrl+Alt+Fx ميتوانيد يك ترمينال مجازي جديد باز كنيد و براي برگشت به محيط X كليد Alt+F7 را فشار دهيد. (وقتي در محيط X مشغول به كار هستيد F7 براي X نگه داشته مي شود). ترمينالهاي مجازي بخصوص وقتي مفيد هستند كه بخواهيد پردازشهايي در آنِ واحد در جلوي صفحه (fore ground) انجام شود.
۲-۱۵ چرا نبايد با root وارد شويد؟
حالا كه ورود چند كاربر و ترمينالهاي مجازي را ميشناسيد، وقت آن است كه توصيه كنيم محيط root فقط براي مديريت است. هرگز با root وارد سيستم نشويد مگر آنكه بخواهيد كاري مديريتي انجام دهيد. بعضي از كاربران جديد به هر منظوري از root استفاده ميكنند. اين موضوع به چند دليل نادرست است: بدون قصد و غرضي ممكن است به فايلهاي اصلي صدمه برسد، فايل سيستم آسيب ببيند و يا با آسيب به پردازشهاي سيستم، خرابيهاي گسترده اي ايجاد شود. همچنين اگر به شبكه متصل باشيد و با root وارد شويد شكافي در امنيت سيستم براي ورود ايجاد ميشود.
اگر تمام مدت با root وارد شويد امكان اينكه اشتباهات كوچك باشد و خودتان بتوانيد آنها را رفع كنيد از بين مي رود. اگر خودتان مدير سيستم هستيد دستور ساده اي به نام Su به شما اين امكان را ميدهد كه به عنوان root و يا هر كاربر ديگري باشيد (اگر رمز عبور را بدانيد). البته به جاي اينكه از Su استفاده كنيد بهتر است به طور عادي با نام همان كاربر وارد سيستم شويد. دستور Su در حقيقت معني Superuser (كاربر ممتاز) را دارد. اگر به صورت ساده تايپ كنيد:
$Su
و به دنبال آن رمز عبور root را وارد كنيد، به عنوان root در نظر گرفته مي شويد و اگر تايپ كنيد:
$Su other_username
و بعد از آن رمز ورود آن كاربر را وارد نماييد به عنوان آن كاربر فرض ميشويد. وقتي با عنوان Superuser كار مي كنيد، به هر دستوري كه ميدهد دو بار نگاه كنيد و از صحت آن مطمئن شويد. وقتي كار مديريتي شما تمام شد، تايپ كنيد:
$exit
دو باره به عنوان كاربرعادي در نظر گرفته ميشويد.
هشدار : تحت root وارد سيستم نشويد. مگر در حالتي كه بخواهيد به عنوان مدير سيستم كاري انجام دهيد. در عوض بهتر است با Su به حالت root برويد. ضمناً قبل از فشردن كليد Enter هر دستور را دوباره بررسي كنيد. هر بي دقتي ممكن است خرابيهاي زيادي به دنبال داشته باشد. اگر دوست داريد كه كمي با سيستم بازي كنيد ولي نه به قيمت خراب شدن لينوكس، ميتوانيد با نام كاربري غير از root وارد شويد و بعد به انجام تغييراتي كه مايليد بپردازيد.
لينوكس هزاران دستور دارد كه ميتوانيد رشته اي از آنها را با هم استفاده كنيد و دستورات پيچيده تري را بوجود آوريد. ضمناً ميتوانيد فرمانهاي جديد در لينوكس ايجاد كنيد. تمام اين انعطاف پذيريها از لينوكس يك سيستم كاملاً قوي ساخته است. علت اينكه مي توانيد تمامي اين امكانات را داشته باشيد، از اين رو است كه تمامي فرمان ها مثل يك فايل اجرايي (executable) مي باشد. وقتي يك دستور مثل ls را تايپ مي كنيد، در حقيقت فايل اجرايي ls را اجرا مي نماييد كه در /bin/ls واقع شده است. وقتي فرمان جديدي ايجاد ميكنيد به سادگي آن را به دايركتوري /bin اضافه ميكنيد و سپس از آن مثل هر فرمان ديگر لينوكس استفاده ميكنيد.
بعد از اينكه براي اولين بار وارد سيستم شديد (از محيط يك كاربر استفاده كنيد و نه از محيط root) ، لازم است اطرافتان را بشناسيد. دايركتوريها در لينوكس بر ساختار درختي استوارند، مثل داس و ويندوز. پايين ترين سطح ساختار درختي دايركتوريها، دايركتوري root ناميده مي شود. در زير دايركتوري root تعداد زيادي دايركتوري قرار دارند كه زيردايركتوري (subdirectory) ناميده ميشوند و در زير آنها فايل ها قرار دارند.
نكته : دايركتوري و زيردايركتوريها در ويندوز به صورت مشابه به عنوان folder در نظر گرفته ميشوند.
- يافتن موقعيت با فرمان pwd
اگر مسير دايركتوري كه در آن هستيد را گم كرده ايد با تايپ فرمان pwd مي توانيد مسير كامل محل قرار گرفتنتان در فايل سيستم را مشاهده نماييد:
$pwd
/home/Judith
pwd مخفف present working directory می باشد. Pwd مسير كامل دايركتوري جاري شما را از root تا دايركتوري فعلي نمايش مي دهد.
- فهرست دايركتوريهاي موجود با فرمان LS
براي ليست كردن محتويات هر دايركتوري در لينوكس، دستور زير را تايپ كنيد:
$ls
در صورتي كه يك دايركتوري شامل زير دايركتوري يا فايلهاي مخفي باشد، براي ديدن آنها بايد از دستور زير استفاده كنيد:
$ls-a
براي داشتن جزئيات بيشتر، مانند اينکه چه كسي ايجادش كرده، چه كساني اجازه استفاده از آن را دارند، چه وقت ايجاد شده و يا هر اطلاعات ديگر، به سويچ ديگري نياز داريد.
$ls-la
دستور فوق اطلاعات را با جزئيات بيشتري در اختيار شما مي گذارد.
نكته : در لينوكس دستورات به فضاي خالي (space) و به حالات حروف (بزرگ يا كوچك) حساسند. اگر فراموش كنيد بين دستور و آرگومان فاصله بگذاريد و يا اگر با حروف بزرگ فايلي را بنويسيد كه بايد با حرف كوچك نوشته شود، فرمان به آن صورتي كه مي خواستيد، انجام نمي شود. مثلاً اگر دستور cd .. را وارد كنيد، پيغام اشتباه دريافت مي كنيد.
- تغيير دايركتوري با فرمان cd
فرماني كه با آن مي توانيم دايركتوري را تغيير دهيم، cd است. در جلوي اعلان شل، فرمان cd و بعد نام دايركتوري كه مي خواهيد به آن وارد شويد را تايپ كنيد. اگر تايپ كنيد:
$cd/
به دايركتوري root ميرويد و اگر در اين دايركتوري جديد ls را تايپ كنيد، مجموعه جديدي از دايركتوريها را ميبينيد. اگر بعد از ظاهر شدن نتايج تايپ كنيد pwd خواهيد داشت:
$pwd
به اين ترتيب مطمئن ميشويد كه در دايركتوري root قرا داريد. مشخصه دايركتوري root به صورت / مي باشد. در هر كجاي ساختار درختي كه باشيد با تايپ cd/ و فشردن Enter ميتوانيد به دايركتوري root برويد.
- كپي كردن فايلها با فرمان cp
دستور كپي فايلها در لينوكس، cp مي باشد. براي كپي كردن يك فايل بايد به صورت زير عمل كنيد:
مقصد مورد نظر نام فايل cp
$cp XF86config.eg /home/Judith
اين فرمان به سيستم مي گويد فايل XF86config.eg را از دايركتوري فعلي به /home/Judith كپي كند. مجبور نيستيد در يك دايركتوري باشيد تا بخواهيد فايلي از آن را كپي كنيد. ما مي توانيم در دايركتوري /home/Judith باشيم و در عوض دستور زير را تايپ كنيم:
$cp/usr/x11R6/Lib/x11/xF86config.eg/home/Judith
يا ساده تر:
$cp/usr/x11R6/Lib/x11/xF86config.eg.
آيا به (.) در آخر دستور توجه كرده ايد؟ در حقيقت مخفف دايركتوري فعلي است. حال ميخواهيم فايلي را كه اخيراً كپي كرده ايم را ببينيم. براي برگشتن به دايركتوري خانه خود هر كجا كه باشيم ميتوانيم ( ~) را جلوي اعلان شل تايپ كنيم. تايپ كنيد~ cd و ببينيد كه چه اتفاقي مي افتد.
$cd~
$pwd
/home/Judith
حالا ls را تايپ كنيد و ببينيد كه فايل مورد نظر در آن وجود دارد:
$ ls
XF86config.eg
- خواندن خروجي با استفاده از فرمان های cat و more و استفاده از Ctrl+C
براي ديدن مطالب يك فايل ميتوان از فرمان cat كه مخفف concatenate می باشد استفاده كرد. زيرا با آن مي توان مطالب دو يا چند فايل را با هم تركيب نمود.
$cat XF86config.eg
اين فايل بزرگ است. لذا سريعتر از آنچه بتوانيم آن را بخوانيم از جلوي چشم عبور ميكند. براي نمايش آهسته آن به طوري كه قابل خواندن باشد با استفاده از pipe (|) مي توانيم خروجي فرمان cat را به فرمان more بدهيم:
$cat XF86config.eg|more
وقتي از pipe در لينوكس استفاده ميكنيد، معني آن اين است كه يك فرمان اجرا شود و نتيجه آن به فرمان دوم داده شود. به اين ترتيب ميتوان دستورهاي قويتري با رشتهاي از دستورهاي كوتاه و يا با استفاده از pipe، با هم اجرا كرد. معني دستور more اين است كه يك صفحه پر را در يك زمان نشان دهد و براي حركت به صفحه بعدي (scroll) كليد spacebar فشرده شود. تا رسيدن به آخرين صفحه ميتوانيد spacebar را فشار دهيد. اگر از خواندن اين فايل طولاني خسته شده ايد، براي قطع آن از ctrl+c استفاده كنيد.
نكته: منظور از ctrl+c اين است كه Ctrl را فشار دهيد و در حين اينكه آن را پايين نگه داشته ايد، c را فشار دهيد. شل نسبت به حالت بزرگ و كوچك c حساس نيست. لذا ctrl+c برابر با Ctrl+C است.
Ctrl+C فرمان در حال اجرا را متوقف مي كند و اعلان شل نشان مي دهد كه آماده دريافت دستور بعدي است.
- پاك كردن يك فايل با فرمان rm
بعد از اينكه از فايل XF86config.eg استفاده كرديد. بايد آن را از دايركتوري خانه پاك كنيد. چون در واقع متعلق به اين دايركتوري نيست. براي پاك كردن يك فايل يا دايركتوري از فرمان rm استفاده كنيد.
$rm/home/Judith/XF86config.eg
remove file ` XF86config.eg` ? y/n
y
بعضي از نگارش هاي لينوكس پيامي را نشان ميدهد كه از شما ميپرسد آيا حقيقتاً ميخواهيد فايل را پاك كنيد.
هشدار: كليدي با عنوان undo (لغو عمل) براي لينوكس وجود ندارد! وقتي يكبار فايل را پاك كنيد، كلاً از بين مي رود.
براي انتقال يك فايل به مكاني ديگر و همچنين تغيير نام يك فايل از دستور mv استفاده مي شود.
مقصد نام فايل $mv
اين دستور شبيه به دستور cp است، با اين تفاوت كه فايل را از محل اول برمي دارد. مثال:
$mv XF86config.eg/home/tiger
فايل XF86config.eg را به زير دايركتوري tiger منتقل مي كند.
- v پيدا كردن فايلها و دايركتوريها
دستور زير تمام فايلهايي كه مرتبط با دستور finger است را پيدا مي كند:
$locate finger
- v كمك گرفتن از صفحه هاي man و info
همانطوركه تا به حال متوجه شدهايد، تعداد زيادي دستور، فايل سيستم، كتابخانه و فايلهاي مخصوص وجود دارند كه آنها را نميشناسيد. بهترين مرجع يادگيري لينوكس مجموعه صفحات man (manual) است. صفحات man بهترين راه براي يافتن متغيرها و گزينههاي ممكن يك فرمان است و اطلاعات خوبي در اين زمينه ارائه ميدهد. مرجع ديگر صفحات info می باشد كه از جهاتي جديدتر از man است و توضيح بيشتري نسبت به صفحات man راجع به دستورها دارد. براي ديدن اطلاعاتي در مورد عناوين، تايپ كنيد info topic به طور مثال:
$info ls
جدول ۱: تعدادي از دستورهاي لينوكس
فرمان |
شرح |
pwd | نمايش دايركتوري جاري |
ls | نمايش محتواي يك دايركتوري |
cd directory | رفتن به يك دايركتوري |
cp file new-location | كپي كردن فايل به يك محل جديد يا به يك نام جديد |
cat file | نمايش محتويات يك فايل |
more | نمايش خروجي به صورت صفحه به صفحه |
ctrl+c | قطع يك فرمان (وقتي كه فرمان در حال اجرا باشد) |
rm file | حذف (delete) يك فايل |
mv file new-location | انتقال فايل به يك محل جديد، يا تغيير نام يك فايل. |
mkdir dir-name | ايجاد يك دايركتوري جديد |
rmdir dir-name | حذف يك دايركتوري خالي |
rm-r dir-name | حذف يك دايركتوري و همه محتويات آن |
clear | پاك كردن صفحه نمايش |
exit | بستن پنجره prompt |
date | نمايش يا تنظيم تاريخ |
du | نمايش مقدار فضاي استفاده شده از ديسك |
grep | جستجوي String |
gzip | براي فشرده سازي فايل |
gunzip | براي برگرداندن فايل فشرده به حالت عادي |
X kill و kill | براي متوقف كردن دستوراتي كه در حين اجرا گير كرده اند. |
lpr | براي پرينت فايل |
logout | براي خاتمه دادن به كار |
quota | براي نمايش مقدار فضاي استفاده شده از ديسك |
who و w | براي فهميدن اينكه چه كسي login كرده است. |
yppasswd | تغيير كلمه رمز (password) |
cd.. | برگشت از يك دايركتوري به دايركتوري عقب تر |
براي داشتن يك صفحه man درباره يك فرمان يا يك فايل از سيستم، در اعلان شِل تايپ كنيد
man Command . به عنوان مثال براي دريافت كمك در مورد دستور ls مي توانيد تايپ كنيد:
$man ls
نكته: براي حركت بين صفحات man از كليدهاي مكان نماي بالا و پايين و براي خروج از كليد q استفاده کنيد.
خلاصه اي از دستورات لينوكس در جدول ۱ ليست شده است:
——————————————————————-
فرمت فایل ها: Docx ,PDF
تعداد صفحات: ۷۱ صفحه
حجم فایل: ۱٫۷۷ MB
——————————————————————-
برای دانلود فایل ورد کامل این مقاله لطفا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
نرم افزار شبيه سازی NS و نحوه نصب کردن و کار با آن- قسمت اول
نرم افزار شبيه سازی NS و نحوه نصب کردن و کار با آن- قسمت دوم
نرم افزار شبيه سازی NS و نحوه نصب کردن و کار با آن- قسمت سوم
نرم افزار شبيه سازی NS و نحوه نصب کردن و کار با آن- قسمت چهارم
مطالب مرتبط
فرستادن دیدگاه
راهنمای دانلود
تبلیغات
آرشیو موضوعی
- کامپیوتر (142)
- آموزشی (30)
- برنامه نویسی متلب (3)
- برنامه نویسی وب (4)
- برنامه نویسی ویندوز (19)
- #C – سی شارپ (18)
- API – اِِی پی آی (6)
- ++C/C سی/سی پلاس پلاس (1)
- #C – سی شارپ (18)
- پایگاه داده (9)
- تحقیقاتی (26)
- سخت افزار (1)
- شبکه های کامپیوتری (28)
- شبیه سازی (7)
- شیوه ارائه مطالب (6)
- طراحی الگوریتم (1)
- طراحی صفحات وب (3)
- CSS – سی اس اس (3)
- HTML – اچ تی ام ال (3)
- کارآموزی (4)
- کامپایلر (2)
- مهندسی نرم افزار (54)
- UML – یو ام ال (51)
- نمونه سوال (3)
- هوش مصنوعی (1)
بیشترین بازدید
- مدلسازی معنایی داده ها - تعداد بازدید (83,237)
- تجزیه و تحلیل سیستم کتابخانه توسط UML - تعداد بازدید (32,792)
- تجزیه و تحلیل سیستم رزرو و فروش بلیط در آژانس مسافرتی با UML - تعداد بازدید (30,166)
- نمودار ER بانک و روابط بین آنها و نرمال سازی جداول در سطح BCNF - تعداد بازدید (26,962)
- نمودار جریان داده (Data flow Diagram(DFD آژانس تاکسی تلفنی - تعداد بازدید (25,814)
- نمودار ER کتابخانه و روابط بین آنها و نرمال سازی جداول در سطحBCNF - تعداد بازدید (25,669)
- تجزیه و تحلیل فروشگاه با UML در نرم افزار رشنال رُز - تعداد بازدید (24,069)
- تجزیه و تحلیل سیستم فروشگاه آنلاین با UML در نرم افزار رشنال رز(Rational Rose) - تعداد بازدید (23,280)
- Checkout - تعداد بازدید (23,166)
- تجزیه و تحلیل سازمان تامین اجتماعی با UML در نرم افزار رشنال رُز - تعداد بازدید (21,925)
مطالب تصادفی
- شبیه سازی CMD ویندوز با استفاده از توابع API در سی شارپ
- لاراول چیست؟
- تجزیه و تحلیل سیستم بارکد در کارخانه با استفاده از UML
- تجزیه و تحلیل سيستم مهد کودک با UML در نرم افزار رشنال رُز
- فروشگاه اینترنتی موبایل با ASP.Net
- کد متلب روش تنصیف یا دوبخشی(Bisection) – رایگان
- تجزیه و تحلیل ثبت نام عمره مفرده با UML
- تجزیه و تحلیل سيستم درمانگاه با UML در نرم افزار رشنال رُز
- بررسی کامل شبکه حسگر بیسیم و شبیه سازی آن با NS2
- تجزیه و تحلیل سيستم نمایندگی فروش خودرو با UML در نرم افزار رشنال رُز
تازه ترین ها
- تجزیه و تحلیل آموزشگاه موسیقی با استفاده از UML
- تجزیه و تحلیل هتل با UML در نرم افزار رشنال رُز
- تجزیه و تحلیل سیستم عابر بانک با استفاده از UML در نرم افزار رشنال رُز
- تجزیه و تحلیل صرف غذا در رستوران با UML در نرم افزار Rational Rose
- تجریه و تحلیل سیستم امنیتی ورود و خروج یک سازمان با UML در نرم افزار Pacestar UML Diagrammer
- تجزیه و تحلیل انبار کارخانه با UML
- تجزیه و تحلیل تاکسی تلفنی با UML
- تجزیه و تحلیل سیستم رزرو و فروش بلیط در آژانس مسافرتی با UML
- تجزیه و تحلیل شرکت کاریابی با استفاده از UML
- تجزیه و تحلیل سیستم کتابخانه توسط UML
تقویم شمسی
ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
---|---|---|---|---|---|---|
« آذر | ||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
۷ | ۸ | ۹ | ۱۰ | ۱۱ | ۱۲ | ۱۳ |
۱۴ | ۱۵ | ۱۶ | ۱۷ | ۱۸ | ۱۹ | ۲۰ |
۲۱ | ۲۲ | ۲۳ | ۲۴ | ۲۵ | ۲۶ | ۲۷ |
۲۸ | ۲۹ | ۳۰ |